bejelentkezés regisztráció
Forgalomtechnika Reklámgrafikai fóliák Autó-, épület ablakfóliák Projekt táblák Nyomtatás, dekoráció

Forgalomtechnika Reklámgrafikai fóliák Garanciális feltételek Speciális színek gyártása Plotter fóliák Autó Design fóliák Nyomtatható fóliák Fényáteresztő és fénytechnikai fóliák Backlit ponyvák Üvegdekorációs fóliák Perforált ablakfóliák Reflektív, fényvisszavető fóliák Járda és padlógrafika Speciális fóliák Védőlaminátumok, anti-graffiti fóliák Vizuáltechnikai fóliák Autó-, épület ablakfóliák Projekt táblák Nyomtatás, dekoráció

Garanciális feltételek

3M™ MCS™ Warranty
* 3M™ "MCS™ Warranty" Összepárosított Alkotóelemek Rendszere garancia: A reklámgrafikai piacon egyedülálló garancia, a 3M™ MCS™ garancia biztosítja ügyfeleink hosszú élettartamú, tökéletes grafikáit, a legmagasabb színvonalon, a legzordabb környezetben is. A 3M™ MCS™ garancia úgy lett kialakítva, hogy minden alkotóelem fejlesztése, tesztelelése és gyártása során azok kompatibilis rendszerré álljanak össze, és a legkiválóbb teljesítményt/végeredményt konzisztens módon nyújtsák. A 3M™ MCS™ garanciarendszer a felhasznált alapanyagok technikai adatlapjaiban és minőségi szabványaiban előirtak szerint, a végleges és teljes grafika minőségét garantálja, a meghatározott időszakra, abban az esetben, ha a grafika elkészítése során a meghatározott kompatibilis alap és segédanyagokat és eszközöket használták: 3M média, 3M tinta, 3M védőlaminátum/3M védőlakk, mindezeket a meghatározott nagyformátumú nyomtatógyártó gépen nyomtatva. A garanciaérték minden esetben függ a felhasznált médiától, a nyomtató típusától, a védőlaminátum/védőlakk használatától, a ragasztási felülettől és az applikációs fólia típusától is. A 3M™ MCS™ garancia megszerzéséhez a 3M Hungáriával kötetett együttműködési megállapodás szükséges, melyről bővebben a 3M reklámgrafikai felelőse tud további felvilágosítást adni.

3M™ Performance Guarantee
** 3M™ "Performance Guarrantee" teljesítmény garancia: A 3M reklámgrafikai részlege kifejlesztette egyedi garanciális szolgáltatását minden grafikai fóliájára és védőlaminátumaira vonatkozóan, hogy biztosítékul szolgáljon a felhasználók és ügyfeleik magas minőségi követelményeinek az Európai grafikai piacon. A 3M™ "Performance Guarrantee" teljesítmény garancia hozzáadott értéket biztosít a felhasználónak, konverternek, minőség, tartósság és élettartam tekintetében abban az esetben, ha a meghatározott 3M médiát a megfelelő nagyformátumú nyomtatógyártó gépén és annak eredeti gyári tintájával használja. Ez  a garancia széleskörben elérhető az LFP platformon, különböző beltéri, kültéri digitális nyomtatási alkalmazások esetében, beleértve a flottadekorációt is. A garanciaérték minden esetben függ a felhasznált médiától, a nyomtató típusától, a védőlaminátum/védőlakk használatától, a ragasztási felülettől és az applikációs fólia típusától és az ország elhelyezkedésétől is. A garanciaértékről és a garancia felhasználásának feltételeiről minden esetben előzetesen, a 3M reklámgrafikai felelőse ad pontos információt.


Hivatalos forgalmazó Medivia Kft. © 2013