bejelentkezés regisztráció
Forgalomtechnika Reklámgrafikai fóliák Autó-, épület ablakfóliák Projekt táblák Nyomtatás, dekoráció

Forgalomtechnika Reklámgrafikai fóliák Autó-, épület ablakfóliák Projekt táblák Nyomtatás, dekoráció

Széchenyi 2020

Termelési kapacitások bővítése a MEDIVIA Kft.-nél

Kedvezményezett neve:
MEDIVIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

A projekt címe:
Termelési kapacitások bővítése a MEDIVIA Kft.-nél 

A szerződött támogatás összege:
107.414.951

A támogatás mértéke:
50%

A projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztés keretei közt vízsugaras vágógép, digitális nyomdagép, táblanyomtató, valamint megmunkáló központ kerül beszerzésre a Medivía Kft. a 6800 Hódmezővásárhely, Erzsébet út 6.sz. alatt telephelyén. A beszerzend Omax Maxiem 2030 vízsugaras vágógép sokoldalú tevékenyégi körünkhöz leginkább igazodó gép. Az alkalmazott technológiának köszönhetoen a vagható anyagok Skálája igen széles, a vastagságuk akár 30 centiméter is lehet, minimális az anyagveszteség, a vágás gyors, bonyolult alakzatok hozhatók létre.

Előnye, hogy a vágás során nem keletkeznek, ill. nem használnak környezetre káros anyagokat, a vágási felületen nem keletkezik salakanyag. A készülék ára, beüzemeléssel együtt nettó 44.058.294.- Ft. A Canon imagePRESS C600i színes digitális nyomdagép vállalkozásunk számára nyújtott előnye, hogy kisebb példányszám nyomtatása esetén is gazdasagos, nem kell leállítani a gépet az egyes feladatok között. Minimális mennyiségű a selejt ill. az időveszteség, szemben a hagyományos nyomdagépekkel, melyeket le kell állítani és akár több száz oldal is elfogy a nyomtatás beállítása előtt. A gép általi munkavégzés gyors, ugyanis azonnal kesz lapokat állít elő, továbbá lehetővé teszi a testreszabást, a perszonalizációt, változó adatok nyomtatását. A nyomdagép bekerülesi költsége nettó 10 000 000.- Ft. Az Océ Arizona 6170 XTS táblanyomtatónak köszönhetően olyan felületeket is lehet használni hirdetesi, promóciós vagy dekorációs célra, amelyekre nem tudunk papírra nyomtatott reklámanyagokat felhelyezni vagy ragasztani, ezáltal az ügyfelek újabb rétege felé tudunk nyitni.

A berendezés költséghatékonyság szempontjából is előnyös, ugyanis nincs szükség köztes anyagra a dekorációs vagy promóciós termék előállítása során. A táblanyomtató nettó 120 000 000.- Ft. Summa F2632 megmunkáló központ a nyomtatáshoz használt munkadarabok (papír, PVC ponyva, habelemez, - karton, műanyag hullámlemez, mágnesfólia) készre munkálását, formázását teszi lehetővé. Előnye a magas autornatizáltsági szint, rugalmasság, gyors alkalmazkodó képesség a változó gyártási feladathoz. Beszerzési ára nettó 40 771 609.- Ft. A beszerezni kívánt gépek mindegyike hozzájárul a vállalkozás termelési kapacitásának bővítéséhez, lehetőség nyílik a modern eszközpark kialakítására, a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására. A pályázat keretei közőttelszámolható összköltség nettó 214 829 903 Ft. 50%-os támogatási intenzitás mellett 107 414 951 Ft támogatást kívánunk igényelni.

A projekt befejezésének dátuma:
2017.12.12.

A projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.1-15-2015-00660

Hivatalos forgalmazó Medivia Kft. © 2013