KRESZ tábla


Profilunkba tartozik: elsőbbséget szabályozó jelzőtábla, járművek forgalmára vonatkozó tilalmi tábla, kiegészítő tábla, kresz-tábla, tájékoztatást adó tábla, terelő tábla, utasítást adó jelzőtábla, útbaigazító tábla, útvonal típusát jelző tábla, vasúti átjárót jelző tábla, veszélyt jelző tábla gyártás, forgalmazás, kihelyezés

A KRESZ-tábla típusok nagyban megkönnyítik és biztonságosabbá teszik közlekedésünket a közutakon és a magánutakon egyaránt. A biztonságot nagyban befolyásolja a KRESZ-tábla időtállósága. Mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kiváló minőségű és időtálló közúti forgalmi táblákat gyártsunk az egyszerűbb közlekedés és az Önök biztonsága érdekében.

Cégünk magasan kvalifikált szakember csapattal rendelkezik; a következőknek vállaljuk gyártását, forgalmazását és kihelyezését is: KRESZ-tábla, útbaigazító tábla, terelő tábla, kiegészítő tábla.

KRESZ-tábla típusok:

 1. elsőbbséget szabályozó jelzőtáblák
 2. járművek forgalmára vonatkozó tilalmi tábláa
 3. kiegészítő táblák
 4. tájékoztatást adó táblák
 5. utasítást adó jelzőtáblák
 6. útvonal típusát jelző táblák
 7. vasúti átjárót jelző táblák
 8. veszélyt jelző táblák

Az öntapadó fóliával bevont táblák színtartóssága 7-10 év. A közlekedés biztonsága érdekében többféle fényvisszavetési intenzitású jeleket (EG, HI, DG) alkalmazunk- ezekhez a kiemelkedő minőségű 3M fólia-családot használjuk.

A Medivia Kft. az alábbi tábla-típusokat gyártja és forgalmazza még:

 • munkabiztonsági és tűzvédelmi jelzések
 • reklámtábla
 • projekttábla