Legjobbat a legjobbaknak

A 3M Hungária Kft. egyszeri, megismételhetetlen lehetőséget kínált ingyenes workshop keretében az új autódesign 2080 fóliasorozatának kipróbálására.

A 1080-as sorozat gyönyörű színei, és a 1380-as sorozat teljesítménye.
Most mindezek egy termékben.

Büszkék vagyunk arra, hogy a 3M az autófóliák globális piacának egyik vezetője, és tudjuk, hogy ez a vezető szerep azzal a felelősséggel jár, hogy a piaci igényekre innovatív megoldásokkal reagáljunk, így mozdítva előre az ipar fejlődését.

A 3MTM Autódizájn Fóliasorozat az iparág és vevőink igényeire újonnan fejlesztett prémium termék.


Ezt a fóliacsaládot próbálhatták ki Partnereink novemberben, egy ingyenes workshop keretében. Instruktoraink hasznos technikai információkkal, tanácsokkal látták el a résztvevőket, akik saját kezűleg is megtapasztalhatták a fóliacsalád előnyeit. Mi sem bizonyíthatja jobban az elégedettséget, mint a rengeteg pozitív visszajelzés, amit Partnereinktől kaptunk és kapunk azóta is.


A fóliacsalád innovatív tulajdonságai:

  • védőfólia-réteg a fényes színű (Gloss) fóliákon
    Ez az extra védőfólia-réteg a telepítés közben is a fólián marad, majd telepítés után gyorsan, tisztán és könnyedén eltávolítható, ezzel csökkentve a telepítés közben esetlegesen előforduló karcokat, sérüléseket, tökéletes minőséget eredményezve.
  • megnövelt hideg nyújthatóság
    Még jobban illeszkedik a domború és homorú felületekhez, mélyedésekhez, ezáltal még szebb, simább megjelenést és könnyebb, gyorsabb telepítést biztosít.
  • megnövelt garancia
    Akár 8 év tartósság a függőleges applikációkra, amely nagyobb vevői elégedettséget és bizalmat eredményez
  • 100+ szín, a 1080-as és 1380-as fóliák korábbi színeiből

A széria bevezetése több lépcsőben történik. Jelenleg a színválaszték kétharmada már elérhető és folyamatos a raktárkészlet feltöltés.
Legjobbat a legjobbaknak