Útburkolatjel festés


Nagy tapasztalattal bíró és képzett csapatával a Medivia Kft. a következőket vállalja: burkolatjel festés illetve marás; ideiglenes forgalomelterelő út-burkolatjel felhelyezés és eltávolítás; raktári közlekedési útvonal és munkavédelmi útvonal festése.

A KRESZ-szabályaival és út-burkolatjelek sorával találkozunk mindig, bármerre járunk. Annyira szerves részét képezik mindennapjainknak, hogy fel sem tűnik: vasút- és buszállomások, repterek, parkolók, áruházak területén is út-burkolatjel irányít minket a tájékozódás során.

Az út-burkolatjel elősegíti a biztonságos közlekedést azáltal, hogy:

  • felosztja az útfelületet forgalmi irányokra
  • megjeleníti az útburkolaton a forgalmi rendet
  • önmagában, vagy függőleges jelzésekkel összhangban szabályozza a forgalmat, azaz
  • optikai forgalomvezető illetve forgalomterelő.

Az út-burkolatjel festés során cégünk a következőket használja: vízbázisú illetve alacsony oldószer tartalmú festék, műgyanta, előre gyártott út-burkolatjel, utánszóró szer (elsősorban üveggyöngy, a jobb fényvisszaverés érdekében).

Ideiglenes forgalomelterelő út-burkolatjel igénye esetén költséghatékony megoldást kínálunk: a ragasztható burkolatszalag út-burkolatjel kialakítására kiválóan alkalmas; felhelyezése és eltávolítása is gyors és nem túl drága.


Vállaljuk még:

  • út-burkolatjel marását
  • munkavédelmi előírásoknak megfelelő raktári közlekedési és munkavédelmi útvonal festését

Számunkra kiemelten fontos a környezetvédelem, ezért csak a legkorszerűbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő festékeket használunk.