Autóüveg és épületüveg fóliák, karosszériavédelem

Egy magas minőségű, szakszerűen telepített üvegfólia számos problémára jelenthet megoldást, akár autóban ülünk, akár épületben tartózkodunk.

A megfelelő fólia kiválasztása jelentősen javíthat a hőérzetünkön, védelmet nyújthat a káros napsugárzás ellen, jelentősen csökkentheti a beltér felmelegedését, ezáltal hatékonyan befolyásolhatja a légkondicionáló optimális működését, vagyis energiát takaríthat meg számunkra. Fényvédő és betekintésvédelmi funkciói mellett különböző mértékű biztonságot is adhat, annak megfelelően, hogy csak szilánkmentesítést szeretnénk, vagy egy nagyobb fokú biztonságot betörések, lopások ellen.

A környezeti változások egyre nagyobb igényt generálnak üvegfelületeink utólagos ,,módosítására”.
Ebben állunk ügyfeleink rendelkezésére többéves, a fóliák forgalmazásában és telepítésében szerzett tapasztalatunkkal.

Épületüveg fóliák/üvegfóliázás

épületüveg_6

Miért a Medivia Kft.?

Magyarország egyik legrégebbi múltjával rendelkező, nyomástechnológiában jártas vállalata vagyunk. 

A kialakított szolgáltatás portfoliónkon felül az évek alatt megtanultuk, hogyan legyünk agilisek, hogyan tegyünk javaslatot és hogyan szállítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat a vártnál magasabb minőségben. 

Működésünk kezdete óta hisszük, hogy jelentős üzleti előrelépést csak hosszú távban gondolkodva lehet elérni, így ez a hozzáállás jellemzi termékeinket, szolgáltatásainkat és árazási politikánkat is. 

30 év tapasztalat

5 csillagos vevői értékelések

Gyors határidők

Segítőkész kollégák

Rólunk mondták

Referenciáink

Ajánlatkérés