Kresztáblák és jelzőtáblák készítése, kitelepítése

Profilunkba tartozik: elsőbbséget szabályozó jelzőtábla, járművek forgalmára vonatkozó tilalmi tábla, kiegészítő tábla, kresz-tábla, tájékoztatást adó tábla, terelő tábla, utasítást adó jelzőtábla, útbaigazító tábla, útvonal típusát jelző tábla, vasúti átjárót jelző tábla, veszélyt jelző tábla gyártás, forgalmazás, kihelyezés.

A KRESZ-tábla típusok nagyban megkönnyítik és biztonságosabbá teszik közlekedésünket a közutakon és a magánutakon egyaránt. A biztonságot nagyban befolyásolja a KRESZ-tábla időtállósága. Mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kiváló minőségű és időtálló közúti forgalmi táblákat gyártsunk az egyszerűbb közlekedés és az Önök biztonsága érdekében.

Cégünk magasan kvalifikált szakember csapattal rendelkezik; a következőknek vállaljuk gyártását, forgalmazását és kihelyezését is: KRESZ-tábla, útbaigazító tábla, terelő tábla, kiegészítő tábla.

Az öntapadó fóliával bevont táblák színtartóssága 7-10 év. A közlekedés biztonsága érdekében többféle fényvisszavetési intenzitású jeleket (EG, HI, DG) alkalmazunk- ezekhez a kiemelkedő minőségű 3M fólia-családot használjuk.

A Medivia Kft. az alábbi tábla-típusokat gyártja és forgalmazza még:

 

Miért a Medivia Kft.?

Magyarország egyik legrégebbi múltjával rendelkező, nyomástechnológiában jártas vállalata vagyunk. 

A kialakított szolgáltatás portfoliónkon felül az évek alatt megtanultuk, hogyan legyünk agilisek, hogyan tegyünk javaslatot és hogyan szállítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat a vártnál magasabb minőségben. 

Működésünk kezdete óta hisszük, hogy jelentős üzleti előrelépést csak hosszú távban gondolkodva lehet elérni, így ez a hozzáállás jellemzi termékeinket, szolgáltatásainkat és árazási politikánkat is. 

30 év tapasztalat

5 csillagos vevői értékelések

Gyors határidők

Segítőkész kollégák

Ajánlatkérés