szolgáltatásaink

A fólia forgalmazástól egészen a kivitelezésig segítjük üzleti partnereinket és lakossági megrendelőinket. 3M márka viszonteladókként az autófóliázáshoz szükséges összes terméket és eszközt forgalmazzuk, illetve a tervezéstől egészen a fólia felhelyezéséig segítjük ügyfeleinket.

Nyomtatott dekorációs alapanyagainkkal segítjük dekorációs partnereinket megrendeléseik teljesítésében. A forgalmazáson felül kivitelezési szolgáltatásunkat is kérheti, melynek keretében a tervezéstől egészen a felhelyezésig, gyors határidővel szállítjuk ablakfóliáinkat.

Dekorációs fóliák széles kínálata, reklámgrafikai szerszámok értékesítése, megrendelések azonnali legyártása.

Reklámdekorációs anyagok tervezése és gyártása. Dekorációs cégek és üzleti partnereink számára évtizedek óta szállítjuk magas minőségben, gyors határidőkkel reklámdekorációs termékeinket.

Forgalomtechnikai megoldásaink keretében táblák tervezésében, gyártásában, útburkolati jelek felfestésében és jelzőtáblák telepítésében segítjük üzleti és állami megrendelőinket.

A projekttábla készítésre általában gyors határidővel és azonnali felhelyezéssel van szükség. Keresse kollégáinkat bizalommal, projekttábláinkat az ország minden pontján megtalálja.

Miért a Medivia Kft.?

Magyarország egyik legrégebbi múltjával rendelkező, nyomástechnológiában jártas vállalata vagyunk. 

A kialakított szolgáltatás portfoliónkon felül az évek alatt megtanultuk, hogyan legyünk agilisek, hogyan tegyünk javaslatot és hogyan szállítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat a vártnál magasabb minőségben. 

Működésünk kezdete óta hisszük, hogy jelentős üzleti előrelépést csak hosszú távban gondolkodva lehet elérni, így ez a hozzáállás jellemzi termékeinket, szolgáltatásainkat és árazási politikánkat is. 

30 év tapasztalat

5 csillagos vevői értékelések

Gyors határidők

Segítőkész kollégák