Útburkolati, munkavédelmi jelek festése, applikálása

Nagy tapasztalattal bíró és képzett csapatával a Medivia Kft. a következőket vállalja: burkolatjel festés illetve marás; ideiglenes forgalomelterelő út-burkolatjel felhelyezés és eltávolítás; raktári közlekedési útvonal és munkavédelmi útvonal festése.

A KRESZ-szabályaival és út-burkolatjelek sorával találkozunk mindig, bármerre járunk. Annyira szerves részét képezik mindennapjainknak, hogy fel sem tűnik: vasút- és buszállomások, repterek, parkolók, áruházak területén is út-burkolatjel irányít minket a tájékozódás során.

Az út-burkolatjel elősegíti a biztonságos közlekedést azáltal, hogy:

Az út-burkolatjel festés során cégünk a következőket használja: vízbázisú illetve alacsony oldószer tartalmú festék, műgyanta, előre gyártott út-burkolatjel, utánszóró szer (elsősorban üveggyöngy, a jobb fényvisszaverés érdekében).

Ideiglenes forgalomelterelő út-burkolatjel igénye esetén költséghatékony megoldást kínálunk: a ragasztható burkolatszalag út-burkolatjel kialakítására kiválóan alkalmas; felhelyezése és eltávolítása is gyors és nem túl drága.

Vállaljuk még:

Számunkra kiemelten fontos a környezetvédelem, ezért csak a legkorszerűbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő festékeket használunk.

Az öntapadó fóliával bevont táblák színtartóssága 7-10 év. A közlekedés biztonsága érdekében többféle fényvisszavetési intenzitású jeleket (EG, HI, DG) alkalmazunk- ezekhez a kiemelkedő minőségű 3M fólia-családot használjuk.

A Medivia Kft. az alábbi tábla-típusokat gyártja és forgalmazza még:

 

Miért a Medivia Kft.?

Magyarország egyik legrégebbi múltjával rendelkező, nyomástechnológiában jártas vállalata vagyunk. 

A kialakított szolgáltatás portfoliónkon felül az évek alatt megtanultuk, hogyan legyünk agilisek, hogyan tegyünk javaslatot és hogyan szállítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat a vártnál magasabb minőségben. 

Működésünk kezdete óta hisszük, hogy jelentős üzleti előrelépést csak hosszú távban gondolkodva lehet elérni, így ez a hozzáállás jellemzi termékeinket, szolgáltatásainkat és árazási politikánkat is. 

30 év tapasztalat

5 csillagos vevői értékelések

Gyors határidők

Segítőkész kollégák

Ajánlatkérés